Find out more
Francising
Kaffekopp och kaffeböner

Starta egen restaurang

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att starta en egen restaurang och öppna en Taco Bar. Men du måste tycka om människor, ha en positiv inställning, vara handlingskraftig och vilja lära dig vårt sätt att arbeta på.

    Vi vill att du: 

  • Tycker om att möta och umgås med många och olika människor.
  • Har en positiv ”Kan fixa!” inställning, även i stressiga situationer.
  • Drivs av att ge bra service och göra kunderna nöjda.
  • Är utåtriktad och social.
  • Är punktlig och noggrann.
  • Har goda kunskaper i svenska.
  • Har en ordnad ekonomi.
    Finansiella förutsättningar: 

  • Verksamheten skall drivas i ett aktiebolag.
  • Du står själv för byggkostnader samt inköp av inventarier och utrustning. Vi hjälper dig att projektera och rita upp restaurangen. Investeringens storlek är bl a beroende på den aktuella lokalens beskaffenhet och det kan handla om allt mellan 1 000 000 kr och 1 800 000 kr.
  • Royalty 3 % på försäljningen
  • Marknadsföringsavgift 2 % på försäljningen
  • Signingfee: Ja
    Så här ser jobbet ut: 

  • Som franchisetagare arbetar du både med små detaljer och stora visioner.
  • Arbetsuppgifterna omfattar allt från servering, matlagning och kassatjänst till varubeställning, disk, reparationer och marknadsföring.
  • Arbetstiderna är oregelbundna, med jobb både på kvällar och helger. Speciellt gäller detta i uppstartsskedet.
  • Du kommer att vara ansvarig för ett helt Team och måste kunna leda, organisera och motivera dina medarbetare.
  • Det är därför viktigt att du är bra på att planera både din och andras tider, ansvar och uppgifter.

Ansök här för att starta egen restaurang!