Find out more
Tallrik
Flaska
Margarita
Kaffekopp och kaffeböner

Dryck/drinkar

En måltid blir komplett först när man har något gott att dricka till. Vi har flera alkoholfria alternativ som Coca-Cola, Cola light, Fanta, Sprite Zero, Mineralvatten samt även äppeldryck och i vissa fall lingondricka.

 

Vi tycker att det är självklart att man skall kunna få en Classic Margarita före maten, ett glas rött vin eller en iskall Corona till maten på Taco Bar. Vi har därför sedan några år tillbaka introducerat detta på vår meny på speciellt utvalda restauranger.

 

Tequila är något som hör till en tradition i Mexiko. Här är vår partner den svenska tequilaspecialistföretaget AliasSmith. Dom importerar tequila från Mexiko och erbjuder det bästa sortimentet av tequila 100 % agave i Europa. Alla Taco Bar ägare som har Tequila på menyn har genomgått utbildningar och provningar hos AliasSmith, där vi idag är stolta över att ha ett fint och brett sortiment av dessa kvalitetsprodukter. Vi är även specialister på Margarita och kommer framgent att utöka vårt sortiment av denna fantastiska Mexikanska drink.

 

Den finaste Tequilan vi har idag heter Reserva del Señor Añejo. Det är en sk Añejo dvs den är lagrad mer än 18 månader på Bourbonfat.

 

Beskrivning:
Bärnstensfärgad. Mycket påtagliga inslag av vanilj, och delvis också smörkola. Viss fruktighet, men med liten råvarukaraktär. Börjar mjuk med smörkola, övergår i mandel, vanilj och viss karamell, lång avslutning med någon ek, peppar, karamell och mjölkchoklad.

 

För att se vilka av våra restauranger som serverar alkohol gå in under fliken: Restauranger/våra restauranger. De restauranger som har bilden på en Corona flaska bredvid sitt namn serverar alkohol.

 

Välkommen in och provsmaka!